diumenge, 17 de febrer del 2013

3 NOUS GRUPS DE AIKIDO I KI A VALENCIA

El 2013 comença amb l'inici de tres nous llocs on es practicarà aikido i ki.

Mareny de Barraquetes, en Sueca, i els centres Sala Saltamontes en Russafa, per part de Pedro Arias, i el KTK Sports en L'Exposició, junt al Mestalla, en València, per Josep M. Ramon, són els nous centres on s'impartiran cursos estables de aikido i unificació de ment i cos.

En una època crítica com l'actual naixen estos 3 nous centres que seran noves seus per la difusió de les arts del aikido, la unificació de la ment i el cos i el kenkodo. Augurem que siguen uns centres que tindran una llarga estabilitat per difondre els valors de l'aikido, la pau i la salut que ensenyen estes arts per fer-les arribar a molta gent.



El 2013 comienza con el inicio de tres nuevos lugares donde ese empezará a practicar aikido i ki.

Mareny de Barraquetes, en Sueca, y los centros Sala Saltamontes en Russafa, por paret de Pedro Arias, i el KTK Sports en L'Exposició, junto al Mestalla, en València, por Josep M. Ramon, son los nuevos centros donde se impartiran cursos estables de aikido i unificación de cuerpo y mente.

En una época crítica como esta que vivimos, nacen estos nuevos centros que serán nuevos lugares para la difusión de las artes del aikido, la unificación de la mentey el cuerpo y el kenkodo. Auguramos que serán unos centros que tendrán una larga estabilidad para difundir los valores del aikido, la paz y la salud que enseñan estas artes y hacerlas llegar a mucha gente.